Představujeme vám první z našich probiotických kúr na míru, Smart Probio. Jak funguje, co obsahuje?

⚪️ Smart Probio je elementární forma individualizované probiotické suplementace určena pro ty, kteří chtějí pečovat o svůj střevní mikrobiom.
⚪️ Součástí kúry je molekulárně biologická analýza střevního mikrobiomu. U SMART PROBIO analyzujeme relativní zastoupení hlavních přátelských rodů (Lactobacillus, Bifidobacterium, Akkermansia, Shigela a Escherichia) a poměr kmenů Firmicutes/Bacteroidetes.
⚪️ Smart Probio je probiotický preparát na míru, který obsahuje v denní dávce 30 mld. přátelských bakterií – dostatečné množství k pozitivní úpravě mikrobiomu pro běžnou populaci.
????
▫️Při výrobě probiotika je užito až 35 bakteriálních kmenů.
▫️Délka výroby do 6 týdnů od přijetí vzorku laboratoři.
▫️Délka kúry je 6 měsíců, nelze pořídit jinak.
▫️Výsledný report je zasílán elektronicky.
▫️BONUS! 2ks balení prebiotického mixu Prebio a 6ks balení Butyrate.
▫️AKCE! 1/2 měsíce kúry ZDARMA (15 tobolek)
 
Jak funguje výroba probiotik na míru, konkrétně Smart Probio.????
U SMART PROBIO analyzujeme relativní zastoupení hlavních přátelských rodů (Lactobacillus, Bifidobacterium, Akkermansia, Shigella a Escherichia) a poměr kmenů Firmicutes/Bacteroidetes.
????Na základě analýzy vzorku vaší stolice sestavíme report o stavu vašeho mikrobiomu a s výsledkem vás seznámíme. Individuální probiotikum vyrobíme na míru vzhledem k výsledkům analýzy a odpovědím ve vašem dotazníku s respektem k potřebám vašeho mikrobiomu.
???? Probiotikum uložené v enterosolventní tobolce, ve speciální aluminiové dóze, vám pošleme v dostatečném množství vhodném k 6 měsíční kúře. Každá vyrobená šarže doplňku stravy obsahuje originální složení dle konkrétního stavu mikrobiomu spotřebitele. ????
 
 

Tuto analýzu s půlroční probiotickou kúrou si ve svém e-shopu můžete koupit již dnes!

 
Najdete nás i na MALL.CZ