Sirup Vitality je k jarní očistě těla dokonalým doplňkem.

Sirup Vitality je k jarní očistě těla dokonalým doplňkem.????
Vitality díky vitamínu C a kombinaci aktivních látek, jako jsou papain, bromelain a proteázy, doplněné o aloe vera, podporuje správnou funkci imunitního systému.
???? Hlavní výhody Vitality: ????
  •     Rychle se vstřebává
  • ▫️Má nízký glykemický index
  • ▫️Přispívá k posílení imunitního systému
  • ▫️Neobsahuje lepek ani laktózu
  • ▫️Slazený rozpustnou vlákninou
???? K čemu přispívá: ????
  • ▫️Čištění a detoxikaci těla
  • ▫️Normální hladině cukru v krvi
  • ▫️Přirozené obranyschopnosti (imunitní systém)
  • ▫️Normálnímu stavu pokožky a funkci střevní mikrobioty
  • ▫️Vitamín C přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normálnímu energetickému metabolismu.
 
Vitamíny jsou látky, které jsou součástí velkého množství biochemických procesů v našem těle. Patří mezi ně i vitamín C ????, který známe ve spojení s imunitou i jako antioxidant.
Lidský organismus si vitamín C nedokáže tvořit sám. Proto ho musíme přijímat v potravě nebo pomocí doplňků stravy. ????
Přispívá k udržení normální funkce imunitního systému, k normálnímu energetickému metabolismu, činnosti nervové soustavy, psychické činnosti, k ochraně buněk před oxidativním stresem a ke snížení míry únavy a vyčerpání.????
Harmonelo Vitality vitamín C obsahuje a proto ho doporučujeme k jarní očistě těla, kterou skvěle doplní. ????
 
Proč je detoxikace důležitá pro náš organismus?
???? Detoxikace stimuluje samo-léčebné procesy našeho organismu. To znamená, že když bude naše tělo vyčištěné od toxických látek, může se lépe bránit a bojovat s viry a nemocemi.
???? Harmonizuje organismus neboli čisté tělo = čistá mysl.
???? Zvyšuje energii, kterou můžeme využít třeba na jarní pohybové aktivity. Co třeba taková procházka na čerstvém vzduchu?
???? Odstraňuje toxické látky, které se v těle hromadí, usazují se v orgánech a brání buňkám přijmout výživu.
Sečteno podtrženo, každému z nás očista těla určitě prospěje. Společně s Harmonelo Vitality bude očista ještě kvalitnější a díky obsahu vitamínu C a aloe vera navíc podpoří také správnou funkci imunitního systému. ????
 
Jednou ze složek Harmonelo Vitality je výtažek z Aloe Vera. ????
Aloe pravá neboli Aloe barbadensis Miller je známá pro svou schopnost zadržovat dostatek vody a živin. ????Existuje více než 200 druhů aloe, ale jen 4 druhy obsahují účinné látky. Vitality obsahuje tu, která je mnohými považována za nejúčinnější - Aloe barbadensis (Miller), která je původem z Mexika. Mezi nejvýznamnější látky patří specifické polysacharidy, enzymy, vitaminy, minerály a stopové prvky, organické kyseliny, aminokyseliny, steroly aj.
 
Další složkou Harmonelo Vitality jsou proteázy a enzymy.
▫️ Proteázy se podílejí na mnoha biologických funkcích, například trávení bílkovin z potravy, kontrolují srážlivost, ale i spojení spermie s vajíčkem. Vitality obsahuje moderní a vysoce účinné širokospektrální proteázy.
▫️ Enzymy řídí většinu biochemických procesů v těle všech živých organismů včetně člověka. Vitality neobsahuje enzymy živočišného původu, proto je vhodné pro vegetariány i vegany. ????Účinné látky papain a bromelain získáváme z ovoce.
???? Účinnost je navíc posílena roztokem rozpustné vlákniny, která přispívá k ochraně enzymů v trávicím traktu a tím zvyšuje jejich účinnost. Díky použití technologie sušení mrazem jsou enzymy vysoce stabilní.
 
Pamatujte, že život je pohyb.
Ve zdravém těle je vše v pohybu.
Přiměřená fyzická zátěž podporuje očistu těla, rozproudí a okysličí krev a prokrví orgány.
Harmonelo Vitality doplní vašemu tělu důležité vitamíny a společně s pohybem tak zároveň očistíte organismus a posílíte imunitu.
Tip na závěr: Pokud máte omezené možnosti pohybu, naučte se správné hluboké dýchání do břicha (alespoň 15 minut).
 
Najdete nás i na MALL.CZ